- Tegninger og Malerier (bilder)
- Portrett-tegning på bestilling
- Kunstnerisk veggmaling
- Interiør design
- Tegne- og malekurs
- reklamebyrå
- fotografering

                " Each of us carries beauty inside us.
      The whole trick is to be able to discover them. "​

                                                              Eric Emmanuel Schmitt          Å skape portretter av ulike personligheter har alltid vært ekstremt populært, da det tilkjennegir menneskets ønske om å se seg selv i noe utenfor seg selv. I tidligere tider var det stort sett de rike og titulerte som fikk sitt portrett tegnet, og bildene signaliserer ofte rikdom, integritet, styrke og andre ønskverdige dyder. Tegningene ble tatt vare på som ærverdige ikon, og videreført i de etterfølgende generasjoner.

I dag kan hvem som helst få sitt portrett tegnet og det kan ofte inngå som både en smakfull og veldig personlig del av interiøret, samt være et minne som ærer et øyeblikk et menneskets liv.

Portretter kan også være en flott gave til venner, familiemedlemmer og forretnings-forbindelser. Å gi et portrett som gave er en personlig henvendelse som signaliserer verdsettelse og respekt. En slik gave kan være en god idé på en høytidsdag.Hvordan skal et portrett se ut? Meningene varierer. Noen mener at portrettet skal gjenspeile egenskapene til personen, andre mener det bør reflektere visuell likhet, mens andre igjen mener det er uttrykket i øynene som betyr mest. De har alle rett og jeg søker å kombinere alle disse elementene for å skape portretter som vil gi det beste uttrykket av personen.

​                           FARGER, AKKURAT SOM MUSIKK, VEKKER NOE I HVER OG EN AV OSS;
                    DE UTTRYKKER DE MEST SUBTILE FØLELSER ET MENNESKET KAN HA.
Kunstnerisk veggmaling er en av de eldste metodene som er brukt for å dekorere både interiør og fasader på bygninger - for å skape et inntrykk av originalitet og prestisje. Med min hjelp kan du skape et unikt miljø i et rom, på kontoret eller medvirke til å gi en for eksempel en restaurant en intim og spesiell atmosfære.

Jeg garanterer profesjonalitet i alt jeg gjør; fra kontrakt til konsultasjoner og videre til gjennomføring. Jeg tilbyr også råd i forbindelse med hvilket tema som vil passe best til rommets funksjon, samt til hvilket interiør som er ønskelig. Hvis du begynner å bli lei av det grå og alminnelige, kan du nå velge farger som vil stimulere dine sanser og farger som kan tilfredsstille den mest sofistikerte smak. Det er du som velger fargepaletten i ditt liv og bestemmer hvilken farge du skal fargelegge dagen din med. Fargene du velger vil prege den verden du velger å omgi deg med og du vil også bli oppfattet av andre gjennom dine valg av farger.Kunstneriske dekorasjoner skaper ubegrensede muligheter for interiørdesign og utendørs visualisering, samt for kommersiell markedsføring. Fra gjenskaping av historiske begivenheter, realistiske hendelser og eventyr til grafikk, abstraksjoner og ulike logo for selskaper.

​PROSJEKT-Før et prosjekt gjennomføres snakker jeg med klienten og lytter til deres forslag. Vi er alle forskjellige og betrakter verden og farger på ulike måter. Hver av oss har unike visjoner og forventninger. Jeg behandler derfor hver klient individuelt i ønsket om å tilfredsstille akkurat det vedkommende er ute etter. Jeg gir råd i forhold til fargevalg og komposisjon. Jeg lager også et grafisk design utkast som kan settes opp på veggen uten kostnader.​KOSTNADER-Kostnadene på et maleri er avhengig av maleriets kompleksitet og utstrekning; hvor mye tid som kreves, hvilken teknologi jeg benytter og hvilken overflate jeg skal male på. Det er ingen faste priser på det jeg gjør. Dette er en Fine Art Service, så prisene varierer for hvert oppdrag.

​IMPLEMENTERING-På veggmaleriene bruker jeg akrylmaling som er miljøvennlige, vann- og lys -motstandsdyktige. Implementeringen er avhengig av hvilket design som velges, og det kan ofte ta flere dager i gjennomføringen. Noen ganger kan det ta lengre tid avhengig av prosjektets størrelse.

© 2012  by  6th dESigN  dANa SZuStKa